Jan 5, 2016

TERIMA KASIH DAN SELAMAT BERTUGAS DI BTPN MELAKA

 

Terima Kasih Diucapkan kepada En Wan Abd Halim b. Md Zin diatas sumbangan beliau selama 2 Tahun berkhidmat Sebagai Ketua PKG Ayer Molek. Segala jasa dan Khidmat bakti beliau amat dihargai. Tempat Sebagai Ketua PKG Ayer Molek kini telah digantikan dengan Cik Noor Intan Azura binti Buang yang sebelum ini berkhidmat di PKG Alor Gajah sebagai Pegawai Teknologi Pendidikan.

En Wan Abd Halim berkhidmat sebagai Pegawai Teknologi Pendidikan di Unit Pusat Sumber Pendidikan dan Juga Pegawai di Unit Latihan di Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Melaka. Selamat Bertugas di tempat Baru juga diucapkan Kepada En Wan Abd Halim b Md Zin dan semoga dapat menjalankan Tugas yang diamanahkan dengan sebaiknya.

3 komen:

Terima Kasih kpd admin...

Semoga kita semua dapat berkerjasama sebagai 1 pasukan yang baik dan terbaik...

In Sha Allah...

PKG AYER MOLEK (15) TERBAIKKK!!

Terima kasih kepada warga pkg ayermolek yang selama ini byk memberi kerjasama yang baik.. Semoga lebih succes dan berjaya di masa mendatang.

Tahniah kepada En. Wan Abd Halim kerana telah dinaikkan pangkat untuk bertugas di BTPN dibawah unit PSP. Semoga lebih maju, cemerlang dan gemilang di masa hadapan.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More