Feb 18, 2010

Mesyuarat Permuafakatan Guru Perpustakaan Dan Guru Media (GPM)/ Penyelaras PSS Sekolah Ahli PKG Ayer Molek

Pada 13 Januari 2010 Pusat Kegiatan Guru Ayer Molek telah mengadakan mesyuarat bersama guru GPM sekolah ahli bertempat di Bilik Kuliah PKG Ayer Molek.Seramai 25 orang guru daripada 27 buah sekolah telah hadir pada mesyuarat tersebut

Antara Agenda Mesyuarat adalah :-
  1. Taklimat mengenai tugas GPM/ Penyelaras pusat sumber sekolah
  2. Perancangan Aktiviti 2010
  3. Program Nilam
  4. Pengreddan PSS
  5. Program Khidmat Bantu Sekolah Ahli
  6. Hal-hal lain
Mesyuarat ini telah di kelolakan oleh En Kamaruddin Bin Kassim Pegawai Teknologi pendidikan (PTP) PKG Ayer Molek.

Antara yang turut hadir adalah :-

Pn Normah Bt Hashim Pegawai Teknologi Pendidikan Dari Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Melaka.

10 komen:

salam nazrul, sebaiknya muatkan 9 gambar yang telah dikecilkan sedikit saiznya utk susunan yg lebih menarik.

apepun tahniah kerana berjaya meng'update' blog ini.

Wsalam.. terima kasih sbb mengajar sy tentang blog nie.. tentang gambar nie sy xtahu la..

tkpe... upload dlm 5 keping gambar lg, nnt sy susunkan

kak.. sy dah try upload 5 gamba tp xleh la.. mcm berat sgt.. mcm mane nak kecil kan gambar?

boleh resize gamba guna microsoft office picture manager. pegi ke gambar, klik kanan, open with... pastu kecilkan saiz.

atau boleh juga mne2 program picture editor

akak edit ape yang saya post ehh?
mcm moto&logo tu mcm mane kak.. sy nak masuk kan logo PKG Negeri Melaka. tp xleh la.

post ni kena edit html script dia, nk terangkan kat cni payah sikit... hehe

logo & moto tu pun kena edit guna html... nazrul upload dulu kat new entry pastu save (jgn publish), nnt sy guna gambar tu utk buat link.

sy dah copy gambar tu pastu nak paste xleh la..

emailkan gambar tu kat sy, nnt sy uploadkan... webmaster@smtmt.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More